ESCO|BAR & Grill - Bistro

the purpose of hunger, is good food

black burger

ESCO|BAR & Grill

Welkom bij ESCO|BAR & Grill, waar we trots zijn op onze overheerlijke grillgerechten en de authentieke Colombiaanse en Braziliaanse sfeer. Geniet van onze sappige vis- en vleesopties die vakkundig op onze grill zijn bereid, waardoor ze een kenmerkende rokerige smaak krijgen.

Stap ons restaurant binnen en laat u meevoeren naar de levendige straten van Colombia en Brazilië, met levendige muziek, vriendelijk personeel en een warme en uitnodigende sfeer.

Onze openvuurkeuken zorgt ervoor dat elke hap een smaakvolle verrukking is.


Bij ESCO|BAR & Grill bieden we een unieke eetervaring die een eerbetoon is aan de rijke culinaire tradities van Latijns-Amerika. Ga met ons mee op onze zinderende BBQ-avonden en omarm de geest van Pablo Escobar terwijl we enkele van de meest verrukkelijke gerechten van de stad serveren. Kom en geniet van de perfecte mix van eten, cultuur en onvergetelijke herinneringen bij ESCO|BAR & Grill.

The concept

GRILL | KUNST | COCKTAILS

De Latijns- en Spaans geïnspireerde keuken biedt een royale optie in op onze menukaart, toch zijn wij niet bang om invloeden uit andere keukens te laten doordringen in de gerechten die wij presenteren!

Onze basis is Latijns-Amerikaans, maar je kunt gaan van kleine tapas tot vlees, vis of vegan of genieten van de uitgebreide dessertkaart.

Beginnen met een Latijns-geïnspireerde Zalm & Tonijn Tiradito om uw diner te beginnen en uw avond af te sluiten met een stijlvolle Plato-cocktail.

Contact

 
 
 
 
 

Reserveren

Reservatie? Gelieve onze Widget of Whatsapp te gebruiken.

Openingsuren

Donderdag tot Maandag

17h - 22h

Dinsdag & Woensdag

Gesloten


Resto Tip?
Grass monkey (We monkey you're grass)

Toffe plaats om te vertoeven, een aanrader om in hogere sferen te vertoeven zowel culinair als...

Bekijk meer
2 maanden geleden
Michael MEESEN

Cocktails au top !! Vraiment digne d’un cocktail bar huppé en ville !!

Plats servit avec beaucoup de soin, personnel de salle très agréable et professionnel.

Belle découverte, nous reviendrons !

Bekijk meer
2 maanden geleden
Coskun A.

Essen top, konzept top, service top. Ik kan het iederen aanraden om langs te gaan.

Bekijk meer
2 maanden geleden
Kurt Vrancken

Fijne eigenaars die een super service bieden in een tof kader. Het concept Escobar komt verrassend terug in de gerechten en als visueel aspect in elk hoekje van de zaak. Het belangrijkste is natuurlijk het eten. Ook daar niets dan lof. Deze mensen brengen zonder pretentie heerlijke en kwaliteitsvolle gerechten op tafel. Kleuren en smaken verschillen uiteraard, maar het belangrijkste is de passie die men erin legt en deze is zeker aanwezig. Wij gaan zeker nog eens terug want deze mensen verdienen dat hun passie en inzet wordt beloond met een volle tent. Hopelijk is er dan nog een plaatsje voor ons vrij ook. 😉

Bekijk meer
4 maanden geleden
SELKI

Het eten was heerlijk en de klantvriendelijkheid was gewoonweg super! De zaak is zowel binnen als buiten prachtig en de aankledig in het thema van ‘escobar’ is mega tof. Ook het eten wordt geserveerd in thema (zie foto). Het eten is aan de duurdere kant, maar het is zeker je geld waard. Een grote aanrader!

Bekijk meer
4 maanden geleden
Jietske Withofs

Zeker een aanrader! Alles was tot in de puntjes inorde & heel lekker!

Bekijk meer
5 maanden geleden

Groepen

Klaar voor een klein etentje, een zakenlunch met een groep collega's of een verjaardagsdiner?

Huur een grote tafel, of neem plaats naast onze open keuken.

Een plek waar u tot 100 personen kunt genieten van een diner! Geïnteresseerd? Druk op onderstaande knop of stuur een e-mail.

Onze klanten zijn onze familie, dus u kunt een verjaardagsverrassing verwachten!

escobar sipping cocktails

Instagram